Pomoč in svetovanje:
040 261 165
059 970 312
Iskanje:
Domov>Vsi produkti>Letvena dna>MOTORNO LETVENO DNO CONTACT ERGO
650,00

MOTORNO LETVENO DNO CONTACT ERGO

Dostava: 3-10 dni
Velikost Količina 

Opis

MOTORNO CONTATC ERGO letveno dno ima 39- 42 prožnih letvic in el. motorni pogon z različnimi možnostmi nastavitev. Nastavitev na ležišču lahko poljubno spreminjate kar v ležalnem položaju z daljinskim brezžičnim upravljalcem, ki je priročno nameščen na posebni držalki ob ležišču na posteljnem okvirju.
Motorji,elektronika in adapter, ki zmanjšuje el. napetost in povečuje vašo varnost so a-testirani in varni za uporabo in namestitev.
MOTORNO CONTATC ERGO letveno dno bo omogočalo vašemu ležišču, da bo primerno dihalo-odvajalo vlago med spanjem, hkrati pa vam omogoča enostavno in praktično upravljanje in vam omogoča maximalno uporabnost, komuniteto in izkoriščenost vašega ležišča.
Omogoča vam tudi nastavitev trdnosti v ledvenem delu, kar bo vašemu telesu dalo večjo podporo, hkrati pa tudi podaljšalo življenjsko dobo vašemu ležišču.
MOTORNO CONTACT ERGO letveno dno omogoča dvig vzglavja do 35% in vznožja do 45%, štiri zglobno in je zelo primerno za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico ali pa si od svojega ležišča želijo popolno udobje.
Garancija letvenega dna je 1 leto.
Višina letvenega dna je 65-75mm.

Primerno za:

  • za ljudi, ki imajo težave s sklepi in bolečinami v križu.

Pomembno

Elektro dvižni sistem LETVENO DNO MOTORNO ima garancijo 1 leto - PRI NAKUPU v komletu z vzmetnivo RENY pa se podaljša na 2 leti.

Povezani izdelki

FLEX LETVENO DNO

od: 149,99 €
Dostava: 3-10 dni

LEŽIŠČE BIO COMFORT 16

od: 199,99 €
Dostava: 3 - 10 dni