Pomoč in svetovanje:
040 261 165
059 970 312
Iskanje:
Domov>Dostava

Dostava

Čas prevoza

Ko prejmemo Vašo naročilo, Vam pošljemo elektronsko pošto s potrdilom o naročilu.

Večina izdelkov, ki jih lahko naročite na strani Reny.si,  je v nekaj urah pripravljenih za dostavo, čeprav je včasih dobavni rok vendarle malo daljši. Prosimo Vas, da upoštevate, da se logistična obdelava v primeru predplačila, zaključi šele takrat, ko prejmemo Vaše plačilo na naš transakcijski račun oziroma sklenjeni kreditni pogodbi.
Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

Dostavna služba za večje pošiljke, Vas bo predhodno poklicala, da se dogovorite o točnem terminu dostave.

Če Vaše naročilo kdaj ne bi prispelo točno, Vas prosimo, da vzpostavite stik z našim servisom za stranke. Naša usposobljena ekipa bo določila vzrok težav in nemudoma poskrbela zato, da boste Vaše blago čim hitreje prejeli. Upoštevajte, da je za dostavo pošiljke prav tako potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk znaša do tri dni, pri čemer pa se le ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, ...) podaljša.

Vaše naročilo bo dostavljeno na glavni vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno.

Če potrebujete dodatne informacije ali pojasnila o vsebini na tej strani, prosimo, da nam vaše vprašanje posredujete na naš kontaktni naslov!

Stroški prevoza

Prevoz  je brezplačen za vse nakupe katerih skupna vrednost je nad 1.500,00 EUR.
V kolikor je vrednost nakupov manjša od 1500,00 EUR je strošek dostave  24,99 EUR ( z DDV).


Nudimo pa tudi odvoz starega ležišča ob doplačilu  20,00 EUR (z DDV) za ležišče 90x200 , za večje dimenzije ležišč 40,00 eur (z ddv).

ekipa RENY!