Pomoč in svetovanje:
040 261 165
059 970 312
Iskanje:
Domov>Vsi produkti>Ležišča>LEŽIŠČE SAMSON PLUS
1.000,00

LEŽIŠČE SAMSON PLUS

  • >visco elastik comfort pena
  • >pralna prevleka do 60°C
  • >omogoča idealno oporo telesu
  • >aloe vera prevleka za ležišče
  • >trše ležišče
Dostava: 3 - 10 dni
Velikost Količina Niste našli velikost zase? Oddajte povpraševanje za ležišče po meri

Opis

Vzmetnica RENY SAMSON PLUS je izjemno kakovostna in primerna še zlasti za uporabnike s povečano telesno težo ali za tiste, ki jim ustreza trdo ležišče.
Jedro ležišča je bonellno vzmetenje, višine 11 cm. Vzmetenje je zgoraj, spodaj in obodno obdano s peno.
Vzmetnica Reny SAMSON PLUS vam nudi dve različni ležalni podlagi H4 - trša stran in H3- srednje trda stran. Vzmetnica SAMSON PLUS tako omogoča uporabniku možnost uporabe mehkejše ležalne podlage in hkrati ohranja čvrstost in nosilnost.
Med horizontalnimi sklopi vzmeti so prekati iz pene gostote 40 kg/m3, kar omogoči, da je ležišče zelo nosilno in čvrsto-trdo.
Višina vzmetnice je 24/25 cm.
Ležišče je H4 - zelo trdo in H3 - srednji razred trdote.
Prevleka ALOE VERA.
Izdelano v Sloveniji.

Barve ležišč so simbolične in si pridržujemo pravico do sprememb zaradi nove dobave materijalov in tehničnih izboljšav!!

Prevleka ležišča

Prevleka ležišča ALOE VERA je pralna do 60°C, ima zadrgo iz 3 strani, je snemljiva in zagotavlja popolno higieno ležišča. Aloe Vera daje prijeten občutek udobja in deluje antibakterijsko, tako da je primerna za vsakogar tudi za lažje oblike alergij. Prevleka dosega najvišji kakovostni razred in omogoča zdrav in miren spanec. Sestava prevleke: Vrhnja plast - aloe vera tkanina s težo 250 gr/m2. 100% PES Polnilo - 200g syntex vata - 100% PES Podlaga - 100g mako podlaga - 100% BOMBAŽ.

Primerno za:

  • vse, ki se med spanjem potijo.
  • ležišče je primerno za vse spalne položaje.
  • za ljudi, ki imajo težave s sklepi in bolečinami v križu.

Pomembno

Priporočamo, da vse vzmetnice Reny obračate vsaj 2 x letno izmenično, enkrat po širini, naslednjič po dolžini. Vzmetnice Reny z bonellnim jedrom so primerne za uporabnike s povečano telesno težo ali vse, ki želijo ekstra trdo ležišče. Za vsako ležišče je pomembna podlaga - RENY LETVENO DNO , ki omogoča popolno in kvalitetno oporo in dobro prezračevanje ležišča. S tem boste pridobili popolnost uporabe ležišča in hkrati podaljšali življenjsko dobo ležišča.